Klubbträff 5/4

Rosa Huset Älvgatan 53, Mora

Vi ägnar kvällen åt att diskutera bilder. Vi börjar med de tre högst placerade från förra månadsutmaning. Ta även med en bild var att diskutera. Vi fokuserar på bildens budskap, hur den får oss att känna, vilka frågor den väcker etc. Kaffe och te finns - ta gärna med egen kopp. Vi ses kl 19.00 […]

Klubbträff 12/4

Rosa Huset Älvgatan 53, Mora

Vi ses Tisdag 12/4 kl 19.00 i klubblokalen på rosa huset. Bröllopsfotografering. Krister visar lite bilder och delar med sig av sina erfarenheter som bröllopsfotograf. Konstfoto, kan det vara något? Vad är konst? Vi tittar på några bilder och diskuterar.. Ta med dig en egen bild, vilken som helst, som du vill diskutera! Välkomna!

Inbjudan Nordiskt Fotomästerskap 2022

Fotovänner, Nordiska Förbundet för Fotografi - NFFF inbjuder årligen samtliga medlemmar i fotoklubbar, såväl som direktmedlemmar, anslutna till de nordiska riksförbunden RSF, NSFF, SDF och SKsL att deltaga i Nordiskt Fotomästerskap. Tävlingsregler och kalender för Nordiskt Fotomästerskap 2022 finner ni här. Framgångar i Nordiskt Fotomästerskap ligger till grund för Nordiska Förbundets olika hederstecken, samt tillgodoräknas för Riksförbundet Svensk Fotografi […]

Klubbträff 3/5

Rosa Huset Älvgatan 53, Mora

Cirkelträning utomhus Glöm träningskläderna, men klä er enligt väder, vi bjuder på olika stationer där vi provar på olika sätt att fota. Varje station bemannas av någon som stöttar med tips. Vi återkommer om det behövs speciell utrustning som t ex stativ.

Klubbträff 10/5

Rosa Huset Älvgatan 53, Mora

Vi träffas på Rosa huset kl.19.00. Ta med bilder från cirkelträningen, vi fortsätter att prata exponering och bildkomposition ni som inte var med på cirkelträningen kan ta med andra bilder där ni vill ha feedback om exponering eller bildkomposition.

Klubbträff 17/5

Vi träffas vid Sanda båthamn kl. 19.00 där vi gör en gemensam fotoutflykt och fotar fritt. De som vill får gå bredvid en mer erfaren fotograf som stöttar med inställningar och andra tips. Packa lämplig utrustning som stativ, filter osv. Ta med egen fika.

Klubbträff 24/5

Rosa Huset Älvgatan 53, Mora

Ni som har fotat på 25 års jubiléet, ta med era 10-15 bästa bilder, vi diskuterar dem och gör ett urval av dem vi ska skicka in till Rosa Huset. Vi ses på Rosa huset kl. 19.00

Klubbträff 31/5

Rosa Huset Älvgatan 53, Mora

Vi träffas i klubblokalen på Rosa huset kl. 19.00. Ta med bilder från de senaste träffarna, - Sanda och Zorngården! Och/eller andra bilder du vill visa och diskutera.

Klubbträff 6/7

Rosa Huset Älvgatan 53, Mora

Fototräff vid Rädbjörka fäbod. Samling tisdag 7/6 kl. 18 vid Rosa huset för samåkning. Ersättning till bilägaren swishas lämpligen direkt. Förslagsvis 8 kr/mil/pers om det är full bil. Ta med stativ för långa slutartider! Kanske också fikakorgen.. Regnkläder och skydd för kameran (paraply..) om det är risk för regn.. Ta gärna med någon modell också!

Klubbträff 6/14

Scoutstugan Näsuddsvägen 166, Mora

Våravslutning. Vi träffas kl. 18.00 vid Rosa huset för samåkning vidare till scoutstugan. Vi fotar lite av varje, en gravidmodell kommer, kanske också en modell till. Jenny kommer kanske med sin häst så vi kan testa lite långa slutartider. Men självklart finns det alltid en massa annat att fota, från makro till panorama. Klubben bjuder […]