Latest Past Evenemang

Klubbträff 6/14

Scoutstugan Näsuddsvägen 166, Mora

Våravslutning. Vi träffas kl. 18.00 vid Rosa huset för samåkning vidare till scoutstugan. Vi fotar lite av varje, en gravidmodell kommer, kanske också en modell till. Jenny kommer kanske med sin häst så vi kan testa lite långa slutartider. Men självklart finns det alltid en massa annat att fota, från makro till panorama. Klubben bjuder […]

Klubbträff 6/7

Rosa Huset Älvgatan 53, Mora

Fototräff vid Rädbjörka fäbod. Samling tisdag 7/6 kl. 18 vid Rosa huset för samåkning. Ersättning till bilägaren swishas lämpligen direkt. Förslagsvis 8 kr/mil/pers om det är full bil. Ta med stativ för långa slutartider! Kanske också fikakorgen.. Regnkläder och skydd för kameran (paraply..) om det är risk för regn.. Ta gärna med någon modell också!

Klubbträff 31/5

Rosa Huset Älvgatan 53, Mora

Vi träffas i klubblokalen på Rosa huset kl. 19.00. Ta med bilder från de senaste träffarna, - Sanda och Zorngården! Och/eller andra bilder du vill visa och diskutera.