Exponera! Nyhetsbrev från Riksförbundet Svensk Fotografi

FIAP 21th Nature Biennial – Välkommen med dina bilder!

Vi efterlyser bilder på temat Rocky coastline, som kan representera Sverige i denna biennial. Det som önskas är bilder med horisontell orientering. Observera att absolut följsamhet gäller avseende FIAPs definition av naturbild, vilket bland annat innebär att inga mänskliga artefakter får finnas i bilden.

Läs fullständig information här och ladda upp dina bilder under perioden 1 – 5 september.

Erbjudande från Fotografiska

RSF kan nu erbjuda våra medlemmar 200 kr i rabatt på ett års medlemskap i Fotografiska Familjen. I detta medlemskap ingår fri entré vid besök samt rabatter överallt i huset samt exklusiv möjlighet till förhandsbokning och kostnadsfri eller rabatterade biljetter till events. Bland kommande events nämnas Guidade visningar: Terry O’Neill | Stars och FUJIFILM Masterclass: Aida Chehrehgosha – Närbild av ett konstnärskap som båda är kostnadsfria för Fotografiska-medlemmar.

Du köper ditt medlemskap via länken:https://www.fotografiska.com/sto/medlemskap/rabatt/

Klicka här för mer information.

AKTUELLT FRÅN TIDIGARE NUMMER AV EXPONERA!

Stockholm FotomaratonDen 20-21 augusti är det dags för Stockholm Fotomaraton 2022; Nordens största fotofest och en fototävling för alla! Vill du vara med och utmana dig själv och dina fotovänner? Medlemmar av Riksförbundet Svensk Fotografi kan köpa biljetter med 20% rabatt. Köp biljett redan idag! Läs mer här.

Halmstad FotomaraHalmstad fotoklubb bjuder in till årets fotomara lördagen den 10 september, med fyra teman på tre timmar. Mer info här.

Glöm inte att förbereda ditt deltagande i Nordiskt Fotomästerskap Kollektion/Serie 2022Uppladdningen öppnar 15 augusti och är öppen till och med 15 september. Se inbjudan här.

Sista ansökningsdag för ansökan om NFFF Arbetsstipendiumär den 30 september. Info och ansökningsblankett finns här.

Det nya medlemssystemet lanseras snartMot slutet av sommaren kommer RSF:s nya medlemssystem att lanseras, vilket bland annat kommer ge våra medlemmar bättre överskådlighet och enklare procedurer för att hantera kontaktuppgifter och ladda upp bilder till tävlingar. Läs mer här.

RSF FörtjänsteckenMånga fotoklubbar har ett fåtal eldsjälar att tacka för att verksamheten har kunnat bedrivas med kontinuitet från år till år. Ett bra sätt att uttrycka sitt tack för allt ideellt arbete är att förära dessa personer något av RSF:s Förtjänsttecken.Observera att vi nu utökat med ett tecken i Platina, för 25 års förtjänstfullt arbete. Nytt är även att tecknet i Guld nu kan sökas utan att tecknet i Silver tidigare erhållits. Info finner du här.

SAMARBETSPARTNER

Medlemmar i RSF får rabatterat pris på abonnemang på Moderskeppet FOTO. Extra förmånligt för barn- och ungdomsverksamhet. Läs mer här.

Se fler erbjudanden från samarbetspartners här.