Kallelse till Riksfotostämma 21 maj 2022 vid Riksfototräffen i UppsalaÅrsredovisning, föredragningslista samt av förbundsstyrelsen inlämnad motion finner ni här.

Anmälan om eventuellt deltagande via digital plattform skall ske senast sju dagar före stämman via epost till Förbundssekreterare Olle S Lundgren olle.s.lundgren@gmail.com. Se kallelsen för mer information.

Nomineringar RiksfotoutställningenJuryn har nu gjort sitt gedigna arbete med att bedöma de tusentals bilder som skickats in, och vi publicerar därför en lista över samtliga antagna och premierade bidrag. Hur medaljerna och diplomen fördelas avslöjas dock först på Riksfototräffen.

Riksfototräffen 2022 i UppsalaÅrets Riksfototräff, med Riksfotoutställningen och Riksfotostämman, äger rum 20–22 maj i Uppsala, med Uppsala Fotografiska Sällskap som arrangerande förening. Det är dags att registrera sig och boka hotellrum i Uppsala senast den 28/4. Det gör ni här.

Stockholm FotomaratonDen 20-21 augusti är det dags för Stockholm Fotomaraton 2022; Nordens största fotofest och en fototävling för alla! Vill du vara med och utmana dig själv och dina fotovänner? Medlemmar av Riksförbundet Svensk Fotografi kan köpa biljetter med 20% rabatt. Köp biljett redan idag! Läs mer här.

Förlängd inlämning till Nordiskt FotomästerskapSista datum är ändrat till 18 april. Läs mer och skicka in bilder här.

MedlemsenkätJust nu genomför förbundsstyrelsen en medlemsenkät via telefon, då det känns mycket angeläget att få svar på ett antal frågor från våra medlemsklubbar. Allt i syfte att fånga upp synpunkter och eventuella frågeställningar. Frågorna samt ytterligare information finner du här.

RSF FörtjänsteckenMånga fotoklubbar har ett fåtal eldsjälar att tacka för att verksamheten har kunnat bedrivas med kontinuitet från år till år. Ett bra sätt att uttrycka sitt tack för allt ideellt arbete är att förära dessa personer något av RSF:s Förtjänsttecken.Observera att vi nu utökat med ett tecken i Platina, för 25 års förtjänstfullt arbete. Nytt är även att tecknet i Guld nu kan sökas utan att tecknet i Silver tidigare erhållits. Info finner du här.

Samarbetspartners

Medlemmar i RSF får rabatterat pris på abonnemang. Extra förmånligt för barn- och ungdomsverksamhet. Läs mer här.

Välkommen till Europas nya fotokonstmuseum!Hej ”fotovän” och medlem i RSF! Vi hälsar dig och din fotoklubb välkommen att besöka Falsterbo Photo Art Museum – Europas nya fotokonstmuseum! Läs mer här.

Exponera! är vårt nyhetsbrev som skickas ca 10 ggr per år till de medlemmar som valt att prenumerera i sin medlemsprofil på hemsidan. Material i form av text och bild kan löpande skickas till redaktionen via epost till redaktion@svenskfotografi.org