Kallelse till årsmöte

Dags för årsmöte, Tisdag den 8 Mars 2022 kl. 19.00. Förmodligen blir det ett digitalt möte.

Årsmöte 8 Mars

Rosa Huset Älvgatan 53, Mora

VARMT Välkomna till årsmötet den 8 mars kl. 19.00 i klubblokalen på rosa huset! Vi går igenom årsmöteshandlingarna och diskuterar sedan lite vad vi vill göra framöver i klubben. (Obs, alla förslag till styrelseposter är redan klara genom valberedningens fina arbete.) ÅRSMÖTESTÅRTA, - japp! Vi har inför en ny begivenhet till årsmötet. Vi avslutar kvällen […]

Klubbträff 15/3

Vi träffas vid det gamla loket på kajen kl.18:00. Vi tar med vår nya belysning för att kunna fota i mörkret. Ta gärna med stativ. Vi vill gärna ha någon/några modeller i gamla (50-tal) kläder, hatt. Så kolla garderoberna om det finns något du kan ta med.

Klubbträff 22/3

Rosa Huset Älvgatan 53, Mora

Vi träffas på Rosa huset kl. 19.00 för redovisning av månadsutmaningen "ansiktslös" - maila in bilden senast på måndag kväll till Birte. Olov pratar lite blixtfotografering och vi går genom nya studiobelysningen. Ta med kamera, blixt och frågor!

Klubbträff 29/3

Rosa Huset Älvgatan 53, Mora

Vi träffas på Rosa huset kl. 19,00. Vi tränar på att använda blixt och studioutrustningen. Ta med passande utrustning (blixt, diffusor, reflektor, stativ osv). Gärna även en modell, hör gärna av dig i förväg här i gruppen så att vi vet.

Klubbträff 5/4

Rosa Huset Älvgatan 53, Mora

Vi ägnar kvällen åt att diskutera bilder. Vi börjar med de tre högst placerade från förra månadsutmaning. Ta även med en bild var att diskutera. Vi fokuserar på bildens budskap, hur den får oss att känna, vilka frågor den väcker etc. Kaffe och te finns - ta gärna med egen kopp. Vi ses kl 19.00 […]

Klubbträff 12/4

Rosa Huset Älvgatan 53, Mora

Vi ses Tisdag 12/4 kl 19.00 i klubblokalen på rosa huset. Bröllopsfotografering. Krister visar lite bilder och delar med sig av sina erfarenheter som bröllopsfotograf. Konstfoto, kan det vara något? Vad är konst? Vi tittar på några bilder och diskuterar.. Ta med dig en egen bild, vilken som helst, som du vill diskutera! Välkomna!

Inbjudan Nordiskt Fotomästerskap 2022

Fotovänner, Nordiska Förbundet för Fotografi - NFFF inbjuder årligen samtliga medlemmar i fotoklubbar, såväl som direktmedlemmar, anslutna till de nordiska riksförbunden RSF, NSFF, SDF och SKsL att deltaga i Nordiskt Fotomästerskap. Tävlingsregler och kalender för Nordiskt Fotomästerskap 2022 finner ni här. Framgångar i Nordiskt Fotomästerskap ligger till grund för Nordiska Förbundets olika hederstecken, samt tillgodoräknas för Riksförbundet Svensk Fotografi […]

Klubbträff 3/5

Rosa Huset Älvgatan 53, Mora

Cirkelträning utomhus Glöm träningskläderna, men klä er enligt väder, vi bjuder på olika stationer där vi provar på olika sätt att fota. Varje station bemannas av någon som stöttar med tips. Vi återkommer om det behövs speciell utrustning som t ex stativ.

Klubbträff 10/5

Rosa Huset Älvgatan 53, Mora

Vi träffas på Rosa huset kl.19.00. Ta med bilder från cirkelträningen, vi fortsätter att prata exponering och bildkomposition ni som inte var med på cirkelträningen kan ta med andra bilder där ni vill ha feedback om exponering eller bildkomposition.